Casa Județeană de Pensii Argeș: 51 de bilete pentru tratamentul balnear pentru prima serie

Pentru prima serie din acest an, cu date de plecare in perioada 18-19 martie 2019, Casei Județene de Pensii Argeș i-au fost repartizate un numar de 51 de bilete de tratament balnear in statiunile  1 Mai, Amara, Bala, Covasna, Pucioasa si Olanesti.
Eliberarea biletelor se va face in perioada 14 – 19 martie 2019, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.
Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.