Cazul Caracal. Ministrul de Interne a demisionat. Reacția lui Cumpănașu

Nicolae Moga a demisionat de la șefia MAI. La nici câteva zile după ce a fost numit șef al Ministerului de Interne, Moga a decis să demisioneze de la șefia MAI. Acesta a explicat că decizia sa vine ca un gest de onoare pentru a păstra prestigiul instituției care se face vinovată de grave erori în cazul Alexandrei.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, s-a dus la Ministerul de Interne pentru a vorbi cu ministrul Nicoale Moga despre ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Ajuns la Minister, Cumpănașu a reușit să vorbească cu Moga, acesta i-a promis că va duce toate detaliile în CSAT, iar apoi a ieșit în conferință de presă și a demisionat. Cumpănașu susține că în discuția anterioară nu i-a spus că va demisiona din funcție.

”Acum 20 de minute am vorbit cu individul ăsta, am vorbit cu el să văd ce au mai făcut în anchetă. Nu mai am cuvinte. Acest om nu mi-a spus că își dă demisia. A spus că vine acum la MAI să preia solicitarile pentru a le duce în CSAT. Încerc să mă calmez! (...) Nu mi-a spus absolut nimic.”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.