Comuna Corbi la Targul de Turism al României

Nu doar Mioveniul este prezent la Târgul de Turism al României! Zona de nord a județului este reprezentatâ cu cinste de comuna Corbi. Primarul Virgil Baciu a înțeles că turismul poate fi o adevărată mină de aur pentru această parte din județ și pentru zona rurală. A reușit să investească masiv în infrastructură, a încurajat locuitorii să păstreze și să promoveze tradițiile, a produs evenimente. Au apărut și investiții în pensiuni de calitate. Și, desigur, prezenta la astfel de târguri unde, dacă ai cu ce să ieși în evidență atragi atenția cu succes. Iar comuna Corbi are și un clip de prezentate realizat de cei care produc pe piața media Proarges.ro si Pro Media TV.

Primarul Virgi Baciu a venit și el la Romexpo, iar vizitatorii au început să fie atrași tot mai mult de ceea ce comuna Corbi are de arătat. 

“Comuna Corbi, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Argeș, va participa la Târgul de turism al României, ce se va desfășura în perioada 20-23 februarie 2020 la Romexpo pavilionul B2 – București. Participarea noastră are ca scop promovarea turismului, a produselor locale, a tradițiilor si obiceiurilor, a evenimentelor anuale, dar și evidențierea localității, ca un reper important al identității naționale.
Vă asteptam cu drag!”, a transmis primarul comunei printr-o postare pe Facebook. 


Într-un fel, daca Virgil Baciu ar avea câștig de cauză în cursa pentru șefia CJ Argeș, felul în care a înțeles industria turismului ar putea fi un extraordinar avantaj pentru acest județ. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.