Controversele morții lui Răzvan Ciobanu. Comisar-șef: Cadavrul pare mutat. Ar putea fi crimă!

Răzvan Ciobanu a murit. A fost știrea dimineții de luni. Nu orice zi de luni, ci a doua zi de Paști. A fost găsit fără viață, pe un câmp, cu mașina făcută bucăți.
Polițiștii au confirmat oficial că victima nu purta centura de siguranță și au exclus ipoteza unei sinucideri. Însă legiștii urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu a consumat sau nu alcool, ori alte substanțe interzise.
Potrivit comisarului-șef Mihai Untaru, cadavrul poate să fi fost mutat, după accident, iar una dintre ipotezele luate în calcul este că designerul nu ar fi fost singur în mașină. Dacă ipoteza unei sinucideri este exclusă, cea a unei crime se află în investigare. O urmă de vopsea albă, aflată pe bara din față a mașinii, ar pune probleme anchetatorilor. Aceștia iau în calcul și ipoteza ca Răzvan Ciobanu să fi fost împins de pe șosea în cadrul unei șicanări în trafic. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă aceasta urmă era pe mașină înainte de accident.
În acest caz se poate discuta despre crimă. Conform acelorași surse acum sunt vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la plecarea lui Răzvan Ciobanu de la club și cele din trafic.
Ipoteza ca acesta să se fi aflat și cu altcineva în mașină nu este exclusă în totalitate, având în vedere că în vehicul a fost găsită și cartea de identitate a unei alte persoane. Din primele informații, conform primelor măsurători, scaunul era reglat pentru înălțimea lui.
”Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină, cu mâinile semiflexate, a observat comisarul-șef Mihai Untaru. Nu este o poziție firească pentru un om care ar fi fost proiectat prin plafonul mașinii, ci mai degrabă pentru unul care a fost smuls de la volan și așezat astfel, înainte să se instaleze rigiditatea cadaverică. Văzând cum au procedat oamenii din sat, când luau obiecte din mașină cu Poliția de față, îmi vine să cred că accidentul a fost descoperit mult mai devreme de localnici. Abia cel care a sunat la 112, peste câteva ore, a făcut ce trebuia să facă, anunțând autoritățile. Ar trebui investigat dacă nu cumva cei care au ajuns primii la locul accidentului nu cumva l-au extras din mașină, apoi s-au mărginit să ia câte ceva din lucrurile lui Răzvan Ciobanu și au dispărut fără să sune la 112.
Conform informațiilor furnizate în exclusivitate pentru DC News, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze.
1. Șoferului i s-a făcut rău în timpul condusului și a pierdut controlul mașinii, ieșind în decor.
2. Șoferul se afla sub influența unor substanțe (droguri sau alcool sau amândouă) și a pierdut controlul mașinii.
3. Șoferul a suferit un infarct și astfel mașina a ieșit în decor.
Toate acestea vor fi stabilite cu exactitate abia după ce expertiza toxicologică, care va fi efectuată la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici (INML), va fi finalizată. Aceasta ar putea dura trei săptămâni.

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.