Dosarul sclavilor de la Berevoești. Codamnări uriașe!

O nouă condamnare ce a fost dată într-un alt dosar al sclaviei de la Berevoeşti. Tribunalul Argeş a dat sentinţa, în prima instanţă, în dosarul 17/109/2017, în care erau cercetați 7 inculpați. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
Alți șapte dintre stăpânii de sclavi de la Berevoești au fost condamnați luni, de către Magistrații Tribunalului Argeș. Pedepsele cu închisoare, cele mai mari de până acum, sunt cuprinse între 5 ani şi 2 luni şi 18 ani şi 10 luni, dar sentința nu este definitivă.
Stăpânii de sclavi  au fost condamnați și la plata unor daune în valoare de 160.000 de euro celor opt victime pe care le-au torturat și umilit.

1. Păun Traian ( fiul)…aplică inculpatului Păun Traian (fiul), pedeapsa cea mai grea de 4 ani şi 8 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 16 ani închisoare, respectiv de 5 ani şi 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 10 ani închisoare cu executare în regim de detenţie.
2. Bădală Costinel,..aplică inculpatului Bădală Costinel, pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 32 de ani şi 6 luni închisoare, respectiv de 10 ani şi 10 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 18 ani şi 10 luni închisoare cu executare în regim de detenţie.
3. Păun Petruţa-Minuca…aplică inc. Păun Petruţa-Minuca, pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 9 ani închisoare, respectiv de 3 ani închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare în regim de detenţie.
4.. Feraru Florin…aplică inculpatului Feraru Florin, pedeapsa cea mai grea de 4 ani şi 8 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 11 ani şi 4 luni închisoare, respectiv de 3 ani închisoare ,9 luni şi 10 zile , urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 8 ani , 5 luni şi 10 zile închisoare cu executare în regim de detenţie.
5. Feraru Ancuţa-Mariana..aplică inc. Feraru Ancu?a-Mariana , pedeapsa cea mai grea de 3 ani şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 5 ani închisoare, respectiv de 1 an şi 8 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 5 ani şi 2 luni închisoare cu executare în regim de detenţie.
6. Păun Traian( tatăl)… aplică inculpatului Păun Traian , pedeapsa cea mai grea de 6 ani şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 15 ani închisoare, respectiv de 5 ani închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 11 ani şi 6 luni închisoare cu executare în regim de detenţie.
7.Păun Vasilica…aplică inc. Păun Vasilica , pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse de 10 ani închisoare, respectiv de 3 ani şi 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 7 ani şi 4 luni închisoare cu executare în regim de detenţie.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.