Legenda Rock AC/DC Dave Evans, interviu în exclusivitate pentru Proarges.ro

Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC  a acordat un interviu în exclusivitate pentru Proarges.ro. Vezi ce fel de muzică îi place și care trupă l-a inspirat ca artist. Află și cu ce se ocupa tatăl lui, dar și ce ar fi putut deveni dacă nu ar fi ajuns o vedetă rock. Dave Evans a vorbit și despre România, despre Corbi, unde va concerta weekendul viitor, și despre Argeș.
Crede sau nu unul dintre cei mai importanți rocker din lume în Dumnezeu puteți afla urmărind interviul acordat în exclusivitate Proarges.ro

Dave Evans, primul solist al celebrei trupe AC/DC, a fost prezent  la conferința de presă dedicată celui mai important festival de rock organizat în mediul rural din România: Stonebird de la Corbi, județul Argeș. La conferință au participat și Virgil Baciu-primarul comunei Corbi, Daniel Ignat-coorganizator al festivalului și solistul trupei The Rock (cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa) și Mihai Cape, coorganizator al Stonebird. Conferința de presă a fost transmisă în direct de Proarges.ro.

 Alături de Dave Evans, care va urca pe scenă în a doua zi a festivalului, la Stonebird participă invitați de prim rang din țară și străinătate: bateristul american Mike Terrana (care a scos un album cu celebra Tarja Turunen), trupele Zob, Partizan, Bucium sau Lupii&Alex Calancea și The Rock, cea mai bună trupă tribut AC/DC din Europa.

Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food % drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane. Participanții pot veni cu cortul sau se pot caza la localnici (agroturism), unde vor fi serviți cu bucate naturale 100%, chiar din ograda lor.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.