Medicul chiulangiu din Mioveni are un salariu de 9300 de lei lunar, plus venit de la Spitalul Penitenciar. Riscă desfacerea contracului de muncă

Un medic din Mioveni e aşteptat de 40 de zile de pacienţi, la cabinet. Bărbatul a postat pe contul de socializare un mesaj care a creat o adevărată isterie în mediul virtual.„Nu îmi pasă de nimeni și de nimic”. E postarea doctorului pe facebook, lângă o fotografie în care apare în vacanţă, pe Coasta de Azur.
Medicul, care e angajat şi la penitenciarul spital din Colibaşi, nu a fost văzut de pacienţii săi de luni de zile. „După Paște am fost în concediu de odihnă și, apoi, în concediu medical. Iar în ultimele trei zile am avut probleme cu IT-ul și de aceea nu am venit la Policlinică.”, a spus acesta pentru gsp.ro
Totul a pornit după ce un cetățean, Augustin Zamfira a trimis pe 9 mai o scrisoare ministrului sănătății, Sorina Pintea.

El îi povestește cum, de 40 de zile, așteaptă ca medicul psihiatru Bogdan Ștefănache să vină la muncă.

Managerul Constantin Iorga spune că psihiatrul Bogdan Ștefănache riscă desfacerea contractului de muncă

Managerul Spitalului, Constantin Iorga, a trimis un răspuns gsp.ro , în care spune că ”faptele sesizate de dumneavoastră fac obiectul cercetării Comisiei de disciplină constituită la nivelul Spitalului Orășenesc ”Sf. Spiridon”.

În cazul în care absențele prelungite ale psihiatrului se confirmă, ”gravitatea faptelor poate atrage sancțiuni disciplinare, materiale sau de altă natură, inclusiv desfacerea contractului de muncă, după caz”.

”În luna aprilie medicul a primit 9.300 lei salariu net”, a precizat managerul. Dar aceasta este leafa doar de la Spitalul Orășenesc, pentru că Bogdan Ștefănache este angajat și la Spitalul penitenciar din Mioveni.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.