Sistemul de programări online la permise în Argeș a fost spart

Softul prin care se fac programările online pentru permise a fost spart, astfel că angajații serviciului s-au pomenit brusc cu un număr mult mai mare de...clienți decât era prevăzut in sistemul informatic.

Putem spune că sistemul a fost spart. Pur și simplu a fost accesat dincolo de limitele legale, în luna mai. În timp ce angajații așteptau 20-25 de oameni, s-au trezit cu 40-50, pentru că s-au putut înscrie mai mulți decât era normal. Am luat legătura cu instituțiile statului specializate și pot spune că suntem foarte aproape de a-i identifica pe cei care au făcut aceste lucruri, a declarat Emilian Dragnea, prefectul județului Argeș.

Pentru că timpul de așteptare la programări este tot mai mare, asta și pentru că abia o jumătate din cei care iau examenul teoretic mai reușesc să treacă și de proba tractică și tot repetă examenul, cineva s-a gândit că se poate specula acest aspect. Ca atare au spart softul și au făcut programări în plus, spre surpriza angajaților care s-au trezit cu un aflux foarte mare de oameni. Acum, autoritățile sunt foarte aproape de a identifica pe autorul.

Citește și
Spinner-ul, cea mai la modă jucărie a momentului. Cum poți cumpăra Fidget-Spinner-ul pe care ți-l dorești

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.