Spitalul de Pediatrie Pitești, fără conducere. Cine ar putea fi noul șef

By Iulie 14, 2016 1189

Spitalul de Pediatrie Pitești a rămas fără conducere după ce managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, dr. Vasile Stan și directorul medical, dr. Dana Toader și-au depus demisiile din funcțiile de conducere pe care le ocupau. Consiliul de Administrație a făcut două propuneri, în speță  Tatiana Eftimie și Adina Enescu.

“Le mulțumesc pentru întreaga activitate domnului doctor Vasile Stan și doamnei doctor Dana Toader. Înțeleg motivele personale pentru care s-au hotărât să nu mai rămână la conducerea Spitalului de Pediatrie Pitești, cu totul special îl înțeleg pe domnul doctor Vasile Stan. Urmează ca la începutul săptămânii viitoare să decidem pe cine delegăm la conducerea spitalului, până la ocuparea prin concurs a celor două posturi de conducere” , a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Vă reaminitim că în urma scandalului bebelușilor îmbolnăviți de sindromul hemolitic uremic, ministrul sănătății de atunci a cerut demisia conducerii Spitalului de Pediatrie, încercând să inducă întreaga responsabilitate pentru situație către unitatea medicală, dar atunci angajații medicului Vasile Stan s-au coalizat în favorarea acestuia. De altfel, nici acum, la mai bine de o jumătate de an nu sunt counoscute motivele pentru care copilașii din Argeș s-au îmbolnăvit.

 

 


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.