Video! Alertă în Pitești. O valiză suspectă descoperită într-o parcare. A doua după ce acum 10 zile a fost alertă lângă sediul SRI

Poliția a fost alertată în Pitești, pe strada Iancu de Hunedoara,  din cauza unui colet suspect. Aproximativ 64 de oameni, locatari din două scări de bloc, au fost evacuați. Valiza a fost neutralizată. Anchetatorii au descoperit că nu a fost niciun pericol, valiza fiind goală.

Mai mulți pirotehniști au ajuns la fața locului pentru vedea ce este în neregulă cu trolerul găsit. Aceștia le-au cerut oamenilor să iasă din casă, iar celor care nu au ieșit li s-a recomandat să se îndepărteze de geamuri în cazul în care ar exploda coletul. 

Și o ambulanță SMURD și cei de la Jandarmerie au ajuns la fața locului. 

Valiza a fost găsită în fața unui bloc, între mașini. O persoană care a văzut-o a sunat la 112 și a anunțat descoperirea făcută. 

Întâmplător sau nu, acesta este al doilea colet suspect găsit în Pitești în mai puțin de două săptămâni. La sfârșitul acestui an, o  valiza suspectă a fost descoperită chiar lângă sediile Inspectoratului de Poliție Argeș și SRI Pitești. La fel ca și aceasta, valiza a fost goală.

Arges-stiri.ro

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.