Video! Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului Calinic Argeșeanu slujbă la hramul bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Pitești

Credincioşii Parohiei din municipiul Piteşti au sărbătorit sâmbătă, 7 ianuarie 2017, hramul bisericii. Cu această ocazie, Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, a oficiat cu Sfânta Liturghie, notează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a îndemnat pe cei prezenţi să aibă permanent ca model pe Sfântul Ioan Botezătorul. De asemenea, Părintele Arhiepiscop a mulţumit credincioşilor din municipiul Piteşti pentru grija şi dragostea pe care o au faţă de Biserica lui Hristos, adresând și urări de sănătate celor sărbătoriți astăzi.

În predica susținută, Arhimandritul Caliopie Ichim a vorbit despre importanța Sfântului Ioan Botezătorul și despre ceea ce înseamnă cu adevărat îndemnul pe care acesta îl avea pentru oameni: Pocăiți-vă că s-a apropiat Împărăția Cerurilor!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.