Campioana olimpică Loredana Dinu în cursa pentru șefia Federației Române de Scrimă

A început cursa pentru alegerea conducerii Federației Române de Scrimă. În cursă s-au înscris trei candidați, printre care și Loredana Dinu, campioană olimpică în 2016.

Trei candidaţi din lumea scrimei, Loredana Dinu, campioană olimpică, mondială şi europeană la spadă, Ioana Ionescu, vicepreşedintă a Federaţiei Române de Scrimă, şi Marius Florea, secretar general şi reputat arbitru internaţional de sabie candidează pentru șefie. Alegerile vor fi vineri 27 aprilie postul de preşedinte al forului naţional, cu prilejul Adunării Generale ordinare şi de alegeri a Federaţiei Române de Scrimă.
Loredana Dinu a fost cea care a sprijinit înființarea singurei școli de scrimă din Argeș. Este campioană olimpică la Rio în 2016, dublă campioană europeană și cvadruplă campioană europeană.
Postul de preşedinte a rămas vacant după demisia Laurei Badea din 30 ianuarie. Laura Badea a fost aleasă preşedintă a federaţiei în martie 2017 şi după numai 10 luni a renunţat la mandat din motive de sănătate.

Meteo

Mostly clear

14°C

Pitesti

Mostly clear
Humidity: 80%
Wind: NW at 11.27 km/h
Saturday
Partly cloudy
13°C / 25°C
Sunday
Scattered showers
13°C / 23°C
Monday
Scattered thunderstorms
13°C / 23°C
Tuesday
Partly cloudy
13°C / 23°C

Latest Tweets

Video! Klaus Iohannis se laudă că are fani mulți la Dacia. Galerie foto din vizita de la uzină! https://t.co/JIWub17bLh
Andrei Gerea, drept la replica devastator: Cred că Daniel Constantin, acest parazit politic, merită... https://t.co/hSBHas7Z7A
Zilele Asistentului Medical Argeșean, celebrate la Mioveni https://t.co/Lb5DxRADLl
Lecții de educație fiscală. Elevii de la Minulescu au aflat ce înseamnă taxele și impozitele https://t.co/QY2g6c2HGQ
Video! Constructorii auto au făcut lista investițiilor prioritare în infrastructură. Iohannis vorbește de autostrad… https://t.co/wLWg5CY4ky
Follow ProARGES on Twitter