Directorul de la Muntenia Hospital, vicecampion mondial

A transformat pasiunea în performanță profesionistă! Performanță exemplară pentru medicul urolog Flavius Băjan, cel care este și directorul singurului spital privat din Pitești, Muntenia Hospital. Chiar dacă a fost la prima sa participare la un campionat mondial, unde se întrec cei mai buni conductori şi câini din lume, Flavius Băjan a reușit, împreună cu un Farouk, un ciobănesc belgian, să ocupe locul doi la Campionatul Mondial al Ciobăneştilor Belgieni organizat în Slovenia.

Băjan a concurant din partea Canisa Braveheart Oradinum, înfiinţată de orădeanul Alexandru Bondar, care este arbitru internațional, dar și campion mondial alături de cățelușa Dilara. Din păcate Bondar și Dilara nu au putut participa pentru că în urmă cu două luni căţeluşa a suferit o operaţie de cezariană, iar recuperarea nu a fost posibilă.

"Flavius Bajan a concurat cu Farouk of Braveheart Oradinum şi a câştigat locul II la categoria I, cu 196 de puncte din 200 posibile, ca un cadou excepţional pentru aniversarea de doi ani a lui Farouk", se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii canisei. 

Bajan şi Farouk au fost antrenaţi de orădeanul Alexandru Bondar, cel care anul trecut, alături de căţeluşa Dilara, a câştigat titlul mondial. "Menţionăm că Alexandru Bondar este arbitru chinolog internaţional şi concurent cu cele mai bune performanţe în mondioringul mondial. Alexandru este un exemplu de urmat în arta dresajului canin şi este un model de perseverenţă şi ambiţie pentru iubitorii de patrupede. De asemenea, cel care a antrenat campionul FMBB 2018, din Ucraina, şi pe Flavius Bajan cu Farouk este tot Alexandru Bondar", se mai arată în comunicatul canisei.

De precizat că Flavius Băjan are o adevărată pasiune pentru câini și pentru dresajul canin. El deține în Bascov Centrul de Dresaj Canin Nimrod Pitești, acolo unde anul trecut a fost prezent, la un workshop de dresaj canin unul dintre cei mai apreciați oameni de atac din lume, Joaquim Dovat, din Elveția. Tot anul trecut, Asociația Centrul de Dresaj Canin Nimrod Pitești a găzduit în premieră la Pitești, un examen oficial de dresaj canin unde au venit conductori din mai toate colțurile țării. Evenimentul a beneficiat atunci de prezența arbitrului Alexandru Bondar, un bun prieten al lui Flavius Băjan.

Meteo

Mostly cloudy

22°C

Pitesti

Mostly cloudy
Humidity: 37%
Wind: SSE at 6.44 km/h
Monday
Partly cloudy
10°C / 23°C
Tuesday
Scattered showers
12°C / 22°C
Wednesday
Showers
13°C / 19°C
Thursday
Thunderstorms
14°C / 20°C

Latest Tweets

Video! Sfârșit de iunie cu zăpadă în munții Făgăraș: A nins pe Transfăgărășan! https://t.co/r86CV6nMR5
Iohannis mai vrea un mandat de președinte: Sunt ferm hotărât să candidez https://t.co/7ik1uCcYgn
Cheile Dâmbovicioarei: Începe concursul de escalada Memorialul Bebe Nistorescu https://t.co/mqVPKc2cf0
Decizia CEx: Dragnea are susținere totală. Planul de război al PSD https://t.co/X5eMnYbmas
Tabere militare și scene din Primul Război Mondial, la Mioveni https://t.co/tpoBed4l8V
Follow ProARGES on Twitter