Înfruntarea titanilor: Serena Williams a învins-o pe Simona Halep. Vezi cum s-a jucat mingea decisivă

 La capătul unui meci fabulos, Simona Halep, numărul 1 mondial, a cedat în fața Serenei Williams (locul 16 WTA), scor 1-6, 6-4, 4-6, în optimile de finală de la Australian Open.
Simona Halep, principala favorită și poate și preferata publicului de la Australian Open, joacă un tenis demn de statutul său de număr 1 mondial pe „hard”-ul de la Melbourne. Sâmbătă, românca a demolat-o pe veterana Venus Williams (38 de ani/locul 36 WTA), în turul III, cu 6-2, 6-3. Cu toate acestea, nu a putut-o înfrânge și pe sora acesteia Serena Williams, deși a avut parte de o revenire senzațională în setul al doilea.
Românca a fost foarte activă în setul al doilea.  Simona a urcat mai mult, a variat lungimea loviturilor și a pus-o vizibil în dificultate pe americancă. Serena a devenit dependentă de primul serviciu, fiind vulnerabilă în schimburile lungi. Halep a redus numărul erorilor neforțate pe backhand și a profitat de procentajul slab al punctelor câștigate de legenda tenisului american pe serviciul secund, doar 36 la sută. Actul decisiv a fost unul antologic. S-a mers cap la cap, fără vreo șansă de break, până în game-ul cu număr 6. Simona a ratat 3 oportunități și a fost pedepsită imediat de Serena. Americanca a servit magistral până la final și merge în sferturile de finală, unde o va înfrunta pe Karolina Pliskova (8 WTA).

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.