Flori Grigoraș, cel mai important consultant pe fonduri europene din Argeș: Pentru beneficiarii de fonduri europene, guvernul nu spune nimic?

Flori Grigoraș, managerul unei filme de consultanță de succes din Argeș atrage atenția că foarte puține dintre firmele înființate prin proiecte europene sau pe fonduri guvernamentale pot benficia de pachetul de măsuri economice adoptat de Guvern. Flori Grirgoraș cere Guvernului să ia măsuri rapide pentru firmele înființate prin programele Start-Up PLus și Start-up Nation. firme care vor intra, dacă unele nu au intrat deja în incapactiate de a-și respecta indicatorii și de a-și păstra locurile de muncă.

"Aloooo, guvernuuuu’...
Există beneficiari de proiecte finanțate din fonduri europene și guvernamentale care sunt în implementare sau în monitorizare. Au de respectat indicatori!!! Locuri de muncă nou create și/sau menținute. Cum procedăm privind suspendarea activității, care sunt codurile CAEN care se supun regulii?
Avem ministru în acest domeniu. Cu subiect și predicat, vă rugăm!!!
Altfel, vom umbla pe străzi ca năucii, beneficiari disperați că returnează fondurile primite, consultanți etc... Cum naiba să primești clarificări pe un proiect tehnic de pe o zi pe alta? Cum? Știți ce implică asta??? Întâlnire proiectant-beneficiar și, uneori, consultant. Atenție, într-o zi!?! Dacă nu, proiectul este declarat neeligibil. Asta s-a întâmplat în această săptămână.
O altă speță - primim clarificări pentru un proiect, cu termen ok de răspuns, pentru o greșeala materiala făcută de ONRC! Remedierea ar dura o săptămână și ar depăși data limită de răspuns la clarificare. Întrebare: domnu’ președinte, dacă firma care a depus proiectul și-a suspendat activitatea și nu răspunde la clarificări, devine neeligibil???", întreabă Flori Grigoraș. 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.