Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Argeș - 18 ani de activitate

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent, astăzi, la un eveniment organizat de Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș, prin care s-a marcat “Ziua Întreprinzătorilor”.

Cu această ocazie, a fost prezentată și noua conducere a structurii județene, în fruntea căreia se află Ion Glișcă, cel care a fondat prima organizație a întreprinderilor mici și mijlocii din județ, la Mioveni.
 
Cu această ocazie, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș i-a înmânat noului președinte o Diplomă de Excelență dedicată împlinirii a 18 ani de activitate a Patronatului Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Argeș.

"În general, Consiliul Județean Argeș sprijină genul acesta de activități al structurilor asociative pentru că împreună putem face lucrurile să funcționeze ceva mai bine. Consiliul Județean promovează politici publice care vin în sprijinul activităților întreprinderilor mici și mijloci. România are un trend de creștere în acest moment, cu o valoare a PIB-ului de la 2,3% și vorbim de o creștere constantă care face din România o țară atractivă și o țară care devină importantă în ochii cetățenilor Uniunii Europene. Toate acestea nu s-a fi întâmplat fără aportul consistent al investitorilor mici și mijlocii. Fiecare organizație locală, zonală și județeană are rolul ei bine determinat în această dezvoltare” - Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

"Sper să ne fiți alături și în următorii ani. Am o deosebită onoare să vă vorbesc din partea unei organizații la al cărei istoric am contribuit și îmi doresc să avem cât mai mulți membri și să fim cât mai implicați astfel încât să determinăm îmbunătățirea cadrului juridic în care ne desfășurăm activitatea” - Ion Glișcă, președinte Patronatul Județean al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș.

Fostul președinte, Dan Atanasiu, a preluat funcția de președinte onorific al structurii județene.
"Vreau să asigur noua conducere că voi fi în continuare alături de Patronat. Am acceptat împreună cu Ion Glișcă, în urmă cu 18 ani, să înființăm această structură, în ideea că vom reuși să dăm o mână de ajutor IMM-urilor din județul Argeș și că voi reuși să îi determin pe membrii noștri să facă afaceri împreună.
Anul acesta, structura noastră și-a schimbat denumirea în Patronatul Județean al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Argeș, structură a Consiliului Național, una din cele două confederații patronale la nivel național” - Dan Atanasiu, președinte onorific Patronatul IMM-urilor Argeș.

Evenimentul a fost marcat și de prezența altor oficialități de la nivel județean, dar și de prezența unor reprezentanți din conducerea regională și centrală a structurii asociative.
"Aș lega acest eveniment de faptul că domnul Dan Atanasiu a devenit membru de onoare al Senatului Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii și de preluarea conducerii, la 18 ani de la înființarea structurii județene, de către prietenul nostru Ion Glișcă” - Cristian Ignea, președintele Federației Regionale Sud-Muntenia.

"Consiliul Național al IMM-urilor a luat naștere în 1992 și s-a înființat din inițiativa unor firme private care nu își găseau locul în economie și care doreau să aibă un cuvânt de spus” - Paraschiv Ionescu, președinte de onoare al Patronatul IMM-urilor Ploiești și membru fondator al Consiliului Național.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.