Peste 1600 de Dacii, chemate în service

By Februarie 09, 2017 751

Mai bine de 1.600 de vehicule produse de Dacia, inclusiv Logan, Sandero și Renault Clio, au probleme cu sistemul de frânare, dar și cu cel de airbag-uri, fiind chemate de producător în service. În ceea ce privește problema sistemului airbag, sunt vizate 724 de automobile Dacia Logan II, deoarece au o problemă la airbag-ul șoferului, producătorul descoperind o problemă ce ar putea identifica funcționalitatea în caz de impact. În cadrul rechemării, aceste airbag-uri vor fi verificate și vor fi schimbate, dacă se constată că problema ar putea afecta siguranța șoferilor.

De asemenea, se derulează și o altă acțiune de rechemare în service, în care sunt vizate din nou modelele Dacia Logan II, dar și Dacia Sandero II și Renault Clio IV, aceste modele având probleme la capitolul frânare.
Conform companiei, etrierul de frână din partea dreapta-față prezintă o problemă ce ar putea afecta performanțele sistemului în cazul unei frânări urgente, arată hotnews.ro.

Compania urmărește rechemarea în service a 754 de modele din gama Logan II, dar și Sandero II. De asemenea, 153 de automobile Clio IV sunt vizate de campania de rechemare din cauza problemelor la sistemul de frânare.

În cazul în care mașina pe care o aveți este rechemată în service și se constată o problemă ce necesită o reparație, aceasta va fi efectuată gratuit, costurile fiind suportate de către producător. Clienții ce au astfel de mașini cu probleme sunt contactați de dealeri pentru a se stabili detaliile legate de vizita la service.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.