Străinii s-au înghesuit să petreacă revelionul la hotelul de gheață de la Bâlea Lac

Cei care şi-au dorit să întâmpine Noul An într-un loc cu adevărat special şi-au făcut din timp rezervare la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac.
Aici mâncarea şi băuturile au fost servite în veselă tot din gheaţă, iar sculpturile în sloiuri i-au îndemnat pe turişti să facă necontenit fotografii. Şi petrecerea din peşteră, organizată de speologi undeva în Apuseni, a avut succes.
20 de turişti britanici au petrecut Revelionul în hotelul de gheaţă de la Bâlea.

”Vom dormi aici! E o ocazie unică! De Bucket List! E ieftin şi îţi poţi permite. Dacă e să compari cu Suedia, să mergi într-o ţară scandinavă, vei plăti de 3-4 ori preţul ăsta”, a spus o turistă pentru Pro tv.
Turiştii cazaţi la hotelul de cleştar primesc mâncarea în veselă tot de gheaţă, iar în meniu se regăsesc tarte cu somon fume şi avocado sau muşchi de porc împănat. Cele 12 camere de gheaţă ridicate în doar câteva săptămâni au pereţii sculptaţi cu peisaje de iarnă. Turiştii au paturi izolate termic, saci de dormit şi paturi groase.
Cele 12 camere de gheaţă ridicate în doar câteva săptămâni au pereţii sculptaţi cu peisaje de iarnă. Turiştii au paturi izolate termic, saci de dormit şi paturi groase, iar camerele au fost rezervate încă din vară. Pentru o noapte petrecută aici, oaspeţii au plătit 100 de euro. Hotelul va rămâne deschis până la începutul lunii aprilie. Cine vrea. poate să-l viziteze pentru doar 15 lei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.