Interlopii care l-au bătut măr pe polițistul din Curtea de Argeș, arestați

Doi interlopi care l-au bătut măr pe un polițist din Curtea de Argeș au fost arestați. Cei doi bărbați din municipiul Curtea de Argeș, reținuți în urma agresiunii asupra unor polițiști, au fost arestați preventiv pentru ultraj.
Judecătoria Curtea de Argeș a admis, duminică, propunerea procurorilor, hotărând arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaților Constantin Cosmin Dincuță și Mucenic Curpaș, potrivit soluției postate pe portalul instanțelor de judecată.
Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. Potrivit unor surse judiciare, suspecții au atacat doi polițiști în zona centrală a municipiului Curtea de Argeș, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Motivul ar fi fost că unul dintre oamenii legii l-a cercetat la un moment dat într-un dosar penal pe unul dintre agresori.
Conform acelorași surse, unul dintre polițiștii agresați este subcomisarul Laurențiu Iordache, șeful Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Curtea de Argeș. Acesta a suferit cele mai grave leziuni și a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Unul dintre agresori, Constantin Cosmin Dincuță, a fost eliberat condiționat în noiembrie 2015 din Penitenciarul Colibași, unde executa o condamnare într-un dosar instrumentat de DNA Pitești. Dincuță fusese condamnat de Curtea de Apel Pitești, în martie 2011, la șapte ani de închisoare pentru lipsire de libertate și șantaj, sentința fiind menținută, în aprilie 2012, de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Vă reamintim că seful de la Investigatii Criminale din Politia Curtea de Arges a fost batut de un interlop pe care il cerceta intr-un dosar de furt. Altercatia a avut loc intr-o parcare. Politistul a fost internat la spitalul din Curtea de Arges, apoi transferat la Spitalul Judetean, pentru ca ranile erau grave. Politistul patrula cu alti doi colegi. Incidentul a avut loc intr-o parcare. S-au intalnit cu doi interlopi care si-au adus aminte ca au avut de-a face cu ceva timp in urma cu seful de la investigatii criminale intr-un dosar. S-a iscat astfel o cearta intre politisti si interlopi.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.