Cristina Diculescu și Corin Boian, prinși în dosarele penale ale Elenei Udrea

By Februarie 12, 2015 3639

După Florin Frătică și Cătălin Teodorescu, alți argeșeni pică în plasa lăsată deschisă de procurorii DNA în dosarele penale ale Elenei Udrea.
Conform presei, care citează date din referatele procurorilor, primarul din Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, soțul ministresei Monica Iacob Ridzi a acordat un contract  firmei deținută de Corin Boian și Cristian Diculescu, aceasta din urmă, fosta șefă a PDL Argeș, și ea cu susținere puternică din partea Elenei Udrea. Firma celor doi, Kranz Eurocenter SRL din Piteşti a primit de la ministerul condus de Elena Udrea 34 de milioane de lei pentru acest proiect la care s-a adăugat încă o plată de 6 milioane de lei de la primărie. Banii au fost dați, dar investiția s-a blocat din cauza unor litigiilor pe o parte din terenuri. Totul pentru o stațiune de schi în Parâng.

Corpul de control al premierului: ILEGALITĂȚI

Corpul de Control al premierului susţine că afacerile încheiate după decembrie 2010 au fost ilegale. Așa se face că primăria a plătiti 3 milioane de lei pentru o mașină de bătut mașina care, pe hârtii apare înainte cu o săptămână ca ea să fie achiționată fizic.

O altă zonă minieră, o altă pârtie de schi, un nou contract cu cântec. De data aceasta, pentru stațiunea din Lupeni, la Straja, Kranz Eurocenter Piteşti a câștigat licitația în asociere cu Termogaz Company Hațeg, firma de casă a familiei Ridzi, care a executat și lucrările de reabilitare ale Curții de Apel Pitești. Primarul de la Lupeni, Cornel Rasmeriță, a fost și el reținut în dosar, procurorii DNA anchetându-l pentru abuz în serviciu şi de primire de foloase necuvenite.  

Cristina Diculescu este într-o relație foarte bună și cu Daniel Dragomir, fostul candidat PDL la primăria Pitești, cei doi plecând împreună din partid după divergențe de ochii lumii cu Mircea Andrei, stăpânul de atunci al partidului. Dragomir, băiat deștept, s-a folosit, spun unele guri, de campania electorală pentru a se ușura spiritual de pe urma benficiilor avute de relația bună și extrem de materială cu ANRP-ul...


Citește și
Firma care a reabilitat Curtea de Apel Pitești, implicată în dosarul Elenei Udrea

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.