Denunț: Cum ducea Boian șpaga cu sacoșa Elenei Udrea

By Martie 02, 2015 1195

Afaceristul argeşean Corin Bo­ian, patronul Krantz Eurocenter, firmă controlată și de Cristian Diculescu, fosta președintă a femeilor pedeliste când Udrea era ministru al Dezvoltării, i-a dat mită Elenei Udrea o geantă de bani, pe care a dus-o la minister. Cel puţin aşa reiese din declaraţia pe care se spune că ar fi dat-o omul de afaceri în faţa procurorilor care instrumentează dosarul „Gala Bute“. 
Iată cum povestește în denunțul său omul de afaceri Adrian Gărdean cum a dus Boian genta cu bani la Udrea.
„Într-o dimineaţă, la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie 2011, Boian Corin a venit la biroul meu din Băneasa, având cu el o geantă neagră de mână, cam de dimensiunea unei unităţi centrale de calculator în care avea o sumă de bani, spunându-mi că sunt 600.000 euro.
În aceeaşi geantă am pus şi eu 300.000 euro. Din câte îmi amintesc, toţi banii pe care i-am pus eu erau în bancnote mari, de 500 de euro. De la biroul meu, am mers împreună cu Boian Corin, cu maşina acestuia, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului din apropierea Casei Poporului.
Boian Corin a rămas afară, iar eu am intrat în sediul ministerului, bănuiesc că am fost înregistrat, întrucât am prezentat buletinul la postul de control".
La rândul său, Gheorghe Nastasia a confirmat declaraţiile lui Gardean care a completat că: „Imediat după primirea genţii cu banii de la domnul Gardean, i-am dus această geantă doamnei ministru Udrea, la cabinet. Am găsit-o în birou, i-am lăsat geanta şi i-am spus că sunt banii de la domnul Gardean."

Citește și

Boian a recunoscut șpaga dată Elenei Udrea!
Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.