Deși în cătușe pentru corupție, Horia Georgescu a avut dreptate: Liviu Poșircă incompatibil până la capăt

By Martie 17, 2015 916

Chiar dacă Horia Georgescu este practic un corupt, fiind în cătușe și la această oră, șeful ANI a avut câștig de cauză în dosarul primarului de la Vulturești, Liviu Poșircă.

Acesta a împlinit practic un mandat, pentru că a ajuns primar în urma unor alegeri anticipate, cu sprijinul multor bani aruncați țiganilor din comună care au terorizat practic cetățenii. După ce Mircea Andrei a întins-o din județ. Poșircă s-a mutat, grație ordonanței 55, de la PDL la PSD. Asta nu l-a salvat însă de pierderea mandatului.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat verdictul în dosarul de incompatibilitate al primarului din Vultureşti, Liviu Poşircă (plecat de la PDL la PSD). Astfel, instanţa a decis că Poşircă este incompatibil, conform raportului ANI. El este acuzat că în perioada 27 iulie – 15 octombrie 2010 a avut simultan calitatea de primar şi de administrator al unei societăţi comerciale. De asemenea, de la 1 iulie 2011 ar fi avut atât calitatea de primar, cât şi calitatea de persoană fizică autorizată, lucru interzis de lege. Primarul a făcut cerere de revizuire a sentinţei, aşa că încă nu se poate spune că şi-a pierdut mandatul.

Poșircă este, de fapt, și patronul Vulturul Company, pe care o controlează și acum, deși este primar, companie care asigură transporturl între Pitești, Mioveni și comunele limitrofe, inclusiv Vulturești!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.