Decizie definitivă: Primarul de la Albeștii de Muscel și-a pierdut funcția

By Aprilie 30, 2015 852

Primarul PNL (ex. PDL) de la Albeștii de Muscel și-a pierdut definitiv mandatul, după ce a primit o decizie definitivă și irevocabilă prin care i se respinge acestuia contestația  ordinului de încetare a mandatului înainte de termen emis de către Prefectură.

În urma sentinţei date de instanţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, primarul și-a pierdut funcția. Edilul a cerut în instanţă anularea actului administrativ emis de Instituţia Prefectului în data de 24.02.2015.

Primarul comunei Albeştii de Muscel din judeţul Argeş, trimis în judecată pentru fapte de corupţie privind destinaţia unor fonduri europene, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiind obligat să returneze către APIA peste 200.000 de lei.

Primarul comunei Albeştii de Muscel din judeţul Argeş, trimis în judecată de DNA Piteşti, în august 2011, sub acuzaţiile de folosire de documente ori declaraţii false în baza cărora a obţinut pe nedrept fonduri europene, schimbarea destinaţiei fondurilor europene şi conflict de interese.
 Ion Năftănăilă, în solidar cu Asociaţia Crescătorilor de Animale şi Proprietarilor de Păduri Albeştii de Muscel, este obligat să plătească Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), care este parte civilă în acest proces, suma de 202.851 lei, la care se adaugă dobânzile şi penalităţile stabilite conform legii.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.