Exclusiv! Primarul de la Costești, Ion Baicea, cu milogeala pe lângă Gorghiu. Băsistul total vrea în PNL!

Primarul de la Costești, Ion Baicea, a fost surpriza zilei la evenimentele PNL de la Florica. Surpriza știută de liberalii argeșeni. Acesta este independent, după ce inițial s-a declarat simpatizant al PMP, grație nețărmuitei iubiri pe care o purta lui Traian și Elenei.

Cum însă Băsescu și Udrea se pregătesc tot mai mult de intrarea în istorie printr-o antecameră foarte răcoroasă, fără dușuri și feon, Baicea a dat-o la întoarsă și ar vrea să revină în PNL, mai ales că, practic este ca și cum ar reveni în PDL.

Așa se face că Baicea a fost unul dintre marii liberali de astăzi de la Vila Florica, făcând joc de glezne în timp ce seniorii liberali vorbeau despre istorie, despre Brătieni, despre o Românie pe care indivizi precum Baicea nu au cum să și-o imagineze, pentru că ar însemna extincția lor politică.

Și, cum a avut o scurtă ocazie, cum l-a pisat la cap pe Vasile Blaga și, ulterior pe Alina Gorghiu. Atât de disperat este să treacă la PNL, încât s-a ținut ca un câine hămesit de argeșeancă, la plecare, până la mașină. Mari promisiuni, nu știm dacă a obținut. Alina Gorghiu a plecat cam plictisită de individ, în tim ce Baicea este fericit numai după ceva alcool, altfel este un trist fără pereche.

Oricum, micul dictator de la Costești este disperat să mai obțină un mandat și încearcă negocieri cu mai toată lumea. S-a vehiculat că ar putea trece sau candida din partea PSD, dar Mimi Niță este decis să candideze până moare la primărie, chiar dacă nu va câștiga vreodată. S-a vehiculat că negociază cu PLR-ul lui Tăriceanu, dar fără prea mare succes, astfel că, din disperare, este gata să devină și liberal! Numai să rămână primar și, mai ales....liber!

 

 

 

 

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.