Ambasadorul Marocului, impresionat de noul spital de la Mioveni si de uzina Dacia

Orașul Mioveni a primit, astăzi, vizita oficială a Excelenței Sale Domnul Hassan ABOUYOUB - Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Maroc, acreditat în România și Republica Moldova, înaltul diplomat, reprezentant al regelui acestui stat declarându-și interesul deosebit în vederea stabilirii unor relații pe termen mediu și lung cu administrația locală, cât și cu reprezentanții mediului de afaceri din zona Mioveni.
Programul întâlnirii a cuprins o serie de vizite și discuții cu actuali și viitori parteneri economici, cu care Regatul Marocului dorește să întensifice ori să dezvolte legăturile, cu beneficii de ambele părți în domenii precum comerț, import-export, agricultură și producție.
Cu această ocazie, E.S. Domnul Ambasador Hassan Abouyoub a dorit să facă o vizită la Uzina de Automobile Dacia, compania franceză fiind unul dintre marii investitori din Maroc. Directorul General al Dacia, Christophe Dridi a fost gazda acestei întâlniri și ghidul nostru în cadrul unei scurte vizite în secțiile caroserie și montaj.
Vizita a continuat la fabrica de matrițe, produse și componente injectate din mase plastice - SC Detla Invest SRL, companie din Mioveni care activează și în Maroc, prin sucursala Delta Nord Afrique, înființată anul trecut (2019), ca furnizor de repere auto pentru uzina Renault din Tanger.
Lista obiectivelor vizitate a mai conținut Spitalul Mioveni - un reper de referință pentru administrația locală și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Dacia - Colibași, unitate de învățământ tehnic și profesional, prin care Uzina Dacia își formează viitori angajați, în cadrul unui parteneriat susținut de grupul francez - subiect care a fost prezentat înaltului oficial marocan chiar de către directorul general al Uzinei Dacia.
Această vizită a Excelenței Sale Domnul Hassan ABOUYOUB - Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Maroc în România a deschis multe subiecte de discuții și oportunități de colaborare, pentru care se va stabili o întâlnire tematică în perioada următoare.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.