Bugetul din Mioveni, dezbătut două ore de locuitorii din Făget

By Ianuarie 31, 2016 719
Sâmbată, 30 ianuarie, de la ora 10.00, la Școala Gimnazială Făget a fost programată ce-a de-a patra dezbatere a bugetului orașului Mioveni pe 2016, cu locuitorii din zonă. 
Timp de  două ore, primarul Ion Georgescu și viceprimarul Aurel Costache au prezentat realizările din cartirerul Făget și proiectele de investiții la nivel de oraș.
Cetățenii au venit cu întrebări despre: un depozit de combustibil solid, refacerea Mânăstirii Vieroși, racordarea cartierului la rețeau de gaze, data la care se va da în folosință noua Clădire Multifuncțională din cartier, noul cod fiscal, reabilitarea anumitor străzi, extinderea cimitirului din zonă, construcția noului spital, necesitatea unei tribune la stadionul din cartier etc.
 La final, primarul Ion Georgescu a răspuns punctual fiecăreia dintre întrebări, iar ședința începută la ora 10:00 s-a încheiat în jurul orei 12:00.
La întâlnirea cu locuitorii din zonă au participat : personalul de specialitate din Primărie, consilieri locali   şi directori ai instituţiilor subordonate Primăriei.
Următoarea dezbatere va fi duminică, 31 ianuarie, ora 11,00 , în Clădirea Multifuncțională de la Colibași, unde sunt așteptați toți cetățenii interesați să consulte proiectul de buget, dar și să îl discute alături reprezentanții Primăriei.
Documentele bugetului pentru acest an pot fi consultate atât pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariamioveni.ro, cât şi la sediul instituţiei.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.