Bugetul orașului Mioveni a fost dezbătut și în cartierul Făget

Continuă dezbaterile pe proiectul de buget pentru anul 2020 în cartierele din Mioveni. Sâmbătă, 8 februarie  2020, în clădirea Multifuncțională din cartierul Făget a avut loc cea de-a doua dezbatere publică a bugetului orașului Mioveni.Bugetul va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa programată pentru miercuri, 19 februarie 2020, de la ora 17.30.
La întâlnirea cu cetăţenii de la Făget au participat primarul Ion Georgescu, o parte dintre consilierii locali, directori ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local şi consilierul sătesc Dumitru Olteanu. Aceştia au prezentat proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul acesta.

Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat  alimentarea cu gaze  a cartierului, necesitatea existenței unui depozit de lemne, mutarea parcului de joacă, extinderea sistemului de supraveghere video în cartier etc.
Următoarea dezbatere va avea loc duminică, 9 februarie, de la ora 11.00, la Grădinița din Clucereasa.

 Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 17 februarie 2020 de luni până vineri, între orele 8.00 - 16.00, precum şi transmise electronic la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.