Campanie de dezinsecţie la Mioveni. Cum vă protejați

By Iulie 21, 2015 736

Primăria Mioveni anunță că în perioada 27 - 31 iulie 2015 se vor efectua servicii de dezinsecţie pe domeniul public al orașului și în scările de bloc.
Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de delegare a activităților de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie prin concesiune în orașul Mioveni.
Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.
Administrația locală roagă cetățenii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.
În caz de inhalare, pacientul trebuie dus la aer proaspăt. Dacă substanțele intră în contact cu pielea, se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun. Dacă substanțele intră în contact cu ochii, trebuie să vă spălați cu apă cel puțin 15 minute.  
În toate situațiile se va consulta medicul.
Primăria Mioveni face apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor așa încât să se poată efectua acțiunea de dezinsecție.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie va fi prelungită până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.