Caravana SMURD ajunge în Mioveni. Puteți lua cursuri de prim-ajutor

Există situații limită când doar câteva secunde pot schimba totul! În acele momente viteza de reacție și soluțiile alese pot salva vieți. Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel naţional.

Pe data de 1 septembrie, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, împreună cu voluntarii din cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune” vor prezenta măsuri de prim ajutor de bază, dar și cum să acționați ori să vă comportați în situații de urgență.

Caravana SMURD „Fii pregătit” constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Toți cei interesați  sunt așteptați în data de 1 septembrie, începând cu ora 10.00, pe platoul din Centrul Civic Mioveni.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.