Cum a reacționat Ion Gerogescu după ce sexy-inginerul de la Dacia, din echipa lui Horia Brenciu, a ajuns în finala de la Vocea României

Este frumoasă și talentată. A ajuns în finala concursului Vocea României după o pestație spectaculoasă.

"Felicitări Elena Bozian pentru extraordinara ta performanță, suntem mândri de tine și de faptul că reprezinți comunitatea din Mioveni. Te-am susținut cu toții și te vom susține și în ultimul act al competiției Vocea României!
Elena Bozian, finalista de la Vocea României este dovada vie că trebuie să crezi în visul tău și să-ți urmezi țelurile indifente ce îți spun cei din jur.
I se spune “Adele de Mioveni” și este pasionată de muzică, deși nu are studii în domeniu, fapt cu adevărat spectaculos, tânăra de 23 de ani fiind absolventă de Politehnica - Facultatea de Mecanică și Mecatronică – profil inginerie economică și profesează ca inginer economist la Uzina Mioveni-Dacia", a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Elena Bozian se poate spune că este cea mai norocoasă concurentă dintre toți finaliștii de la Vocea României 2019. În afară de prietenul ei, nu știa nimeni că s-a înscris la Vocea României. A dorit să poată demonstra că are voce indiferent dacă toți cu care se lupta ar fi avut studii și experiență pe o scenă. Mărturisea că toată lumea a descurajat-o. Și acasă, dar și la muncă i se spunea si renunțe la visul ei, că este imposibil și că nu este suficient de talentată. În audițiile pe nevăzute s-a întors doar Horia Brenciu, așa că a mers în echipa lui și apoi pare că a demonstrat tuturor că-și poate croi drumul către finala Vocea României folosind fix talentul în care cei din jurul ei nu credeau.

Elena Bozian este din Pitești și este inginer economist – specialist în documentație studii. Se ocupă de cataloagele de piese din service-uri și în prezent este angajată la Uzina Mioveni – Dacia. A terminat Politehnica- facultatea de Mecanică și Mecatronica – la profilul inginerie economică.

Mai are trei frați, dintre care doar unul inginer. Al doilea frate este recrutor, iar sora lucrează ca asistentă. Mama este infirmieră la spitalul din Pitești, iar tatăl este pensionar, după ce a facut infarct în urmă cu câteva luni luni.

Porecla ”Adele” vine din anii de liceu. Elena Bozian a cântat în clasa a X-a la un concurs în liceu, unde a luat chiar locul întâi. Atunci a cântat o piesă de la Adele și s-a descurcat atât de bine încât așa i-a rpmas porecla în liceu.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.