Dezinfectanți în toate scările de bloc din Mioveni

Primăria Orașului Mioveni, prin intermediul prestatorului de servicii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va începe acțiunea de montare de dispensere în scările blocurilor de locuințe din oraș, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.
Recipientele cu soluție dezinfectantă vor fi montate la intrarea în fiecare scară de bloc, acțiunea desfășurându-se etapizat, începând de joi, 9 aprilie, ora, 09.00 și va continua până la dotarea corespunzătoare a tuturor celor peste 550 de scări de bloc. După montare, aparatele cu soluții dezinfectante vor fi predate, pe bază de proces verbal, președinților asociațiilor de proprietari, administratorilor de bloc sau unui reprezentant al imobilului.
Realimentarea dozatoarelor se va face doar cu gel dezinfectant sau substanțe bactericide (nu spirt, alcool sanitar ori alte soluții lichide) de către reprezentanții  SC S.Ed.C. Mioveni, conform unui program aprobat.
IMPORTANT!
 Autoritățile locale nu își asumă responsabilitatea înlocuirii dozatoarelor de dezinfectant în caz de distrugere ori dispariție al recipientului.
Pentru sugestii, informații, eventualele situații în care apar disfuncționalități,  reprezentanții asociațiilor de proprietari  sunt rugați să sune  la numărul de telefon 0348/457102, pentru a interveni prompt în remedierea problemelor.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.