Echipa Primăriei Mioveni, locul trei la Cupa AOR

By Septembrie 19, 2015 649

În perioada 17-19 septembrie a.c, la Buşteni a avut loc turneul final al Cupei A.O.R. (Asociaţia Oraşelor din România) la Minifotbal, ediţia I.
În competiţie s-au înscris, la startul ei, 26 de echipe din 7 regiuni, iar la turneul final au participat 9 echipe: Buşteni, Baia Sprie, Seini, Mioveni, Năvodari, Murfatlar, Sânnicolau Mare, Plopeni şi Balş.
În urma desfăşurării competiţiei cu patru meciuri câştigate şi două înfrângeri, echipa de la Mioveni s-a clasat pe un onorabil loc 3, după ce a câştigat finala mică a competiţiei în fața celor de la Năvodari, scor   5-1.
Urmare a unor partide intens disputate, dar care s-au derulat în limita sportivităţii, clasamentul s-a prezentat astfel:
Locul I   – Primăria Buşteni;
Locul II  – Primăria Balş;
Locul III  – Primăria Mioveni;
Locul IV  – Primăria Năvodari.
Competiţia a fost dotată cu premii în valoare totală de 50.000 de lei (20.000 lei pentru Locul I, 15.000 lei – locul 2, 10.000 lei şi 5.000 de lei pentru echipele din „finala mică”).
Asociaţia Oraşelor din România este o organizaţie non-guvernamentală, reprezentând interesele a 216 localitaţi urbane mici, iar Cupa A.O.R. a fost organizată pentru angajaţii primăriilor şi personalul din serviciile publice locale.
 


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.