Ei sunt Miss și Mister Boboc la Liceul Construcții de Mașini din Mioveni

By Noiembrie 16, 2015 439

Vineri, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia a avut loc balul bobocilor al Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni.
Lupta pentru titlurile de Miss Boboc şi  Mister Boboc s-a purtat între 9 perechi de tineri aleşi pe sprânceană, însă în cele din  urmă acestea le-au revenit Izabelei Cristescu şi lui Codruţ Pîrvu.
De asemenea, titlurile de  Miss şi Mister Eleganţă au fost câştigate de  Ana Maria Lixandru şi Robert Georgescu, iar cele de Miss şi Mister Popularitate au mers către Andreea  Marinică şi Andrei Tică.
De la balul de vineri nu puteau lipsi momentele artistice, de teatru, de interpretare, de cântec, şi de dans aparținând actualilor elevi ai liceului.
Invitatul special al serii, Bogdan  Vlădău, a oferit tinerilor din public un recital pe cinste. „Love Is In The Air“, „Baby”, „ Menina Linda ”, „ Hila”, au fost piesele care au avut cel mai mare succes în rândul elevilor, aceştia recompensând prin urale zgomotoase performanţa tânărului artist.
Conducerea liceului mulțumeşte tuturor partenerilor, sponsorilor și voluntarilor implicați cu ajutorul cărora acest eveniment a fost un succes.
 


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.