Ghișeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar la Mioveni

By August 31, 2016 381

Începând de joi, 1 septembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş operaţionalizează serviciul pentru eliberarea în sistem automat a certificatelor de cazier şi în oraşul Mioveni. Măsura a fost luată pentru a simplifica procedura de obţinere a certificatului de cazier judiciar.
Astfel, pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, persoanele fizice şi juridice se pot adresa direct Poliţiei Oraşului Mioveni, la sediul din str. înv. Alexandru Popescu,  bl. P2b.
Ghişeul va avea program de eliberare a certificatului de cazier judiciar în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, între orele 8.30 - 11.00, şi miercurea între orele 15.00 - 17.30.
Informaţii utile:
 Pentru a se obţine un certificat de cazier judiciar în România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, la orice subunitate de poliţie în care există ghişeu de cazier judiciar, însoţită de:
• actul de identitate aflat în termen de valabilitate;
• chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.
Pentru a obţine un certificat de cazier judiciar în România, persoana juridică depune prin reprezentant legal, care trebuie să-şi dovedească calitatea, cererea-tip, cu datele complete de identificare şi motivată, la orice subunitate de poliţie în care există ghişeu de cazier judiciar, însoţită de:
• dovada calităţii de persoană juridică;
• dovada că deponentul este reprezentantul legal al persoanei juridice solicitante (Anexa 38 din H.G. nr. 345/2010);
• copie de pe actul de identitate al reprezentantului legal;
• chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.
Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării.
Pentru situaţiile în care cererea este depusă prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, certificatul de cazier judiciar se eliberează în cel mult 30 de zile de la data depunerii, iar în cazul adeverinţelor, în termen de 10 zile de la data solicitării.
Documentele sunt valabile 6 luni de la data primirii şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.

 

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.