Grădinița Campionii din Mioveni va fi extinsă anul acesta

Autoritățile locale din Mioveni au decis extinderea Grădiniției “Campionii”. Noua clădire se va adresa copiilor de la grupele cu program normal. Noua clădire va fi construită în curtea actualei unități, urmând ca aici să funcționeze doar grupele cu program normal, în timp ce grupele cu program prelungit, 06.00-18.00 vor rămâne în actuala clădire. Proiectul urmează să fie demarat în luna aprilie, iar termenul de execuție este de 12 luni.
Conducerea Primăriei Mioveni speră ca prin această investiție să acopere numărul cererilor pentru preșcolari și să acorde copiilor spații moderne și condiții dintre cele mai bune.

Valoarea totală a acestei investiții este de 1.328.695,30 lei, iar diferența de 108.892,36 lei reprezintă contribuția Consiliului Local Mioveni. Contractul de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, face parte din Subprogramul Regenerarea Urbană a municipiilor și orașelor, domeniulrealizare/extindere/reabilitare/modernizare/dotare unități de învățământ preuniversitar.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.