Important: Ce restricții au impus autoritățile în ziua protestului de la Dacia pentru autostrada Pitești-Sibiu

By Aprilie 15, 2015 660

Joi, 16 aprilie, de la ora 13, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni va avea loc un miting al angajaţilor de la Automobile Dacia unde sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Scopul acestuia este de a atrage atenţia cu privire la importanţa proiectului de construire a autostrăzii Pitești-Sibiu.

Fără alcool
Protestul de ammploare aduce cu sine și restricții pentru evitarea unor incidente neplăcute.
Pentru ziua de joi,16 aprilie a.c., Primăria Mioveni a interzis comercializarea şi consumul de bauturi alcoolice (între orele 11.00 – 16.00, în conformiate cu art .15 din Legea 60/1991), în imediata apropiere a locului de desfăşurare a mitingului organizat de Sindicatul Automobile Dacia.
Acestă măsură a fost luată la solicitarea făcută de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş „Basarab I”, în baza legii privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice.
Străzi închise
Mitingul şi marşul de protest organizate mâine în Mioveni va restricţiona traficul pe mai multe străzi. Află aici rutele ocolitoare.
Marşul va avea loc pe traseul poarta nr. 8 a uzinei Automobile Dacia-strada 7 septembrie 1485 - strada Ion Pilat - strada Radu cel Frumos.
Mitingul se va desfăşura pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 13 și 14:30.
Jandarmeria, sprijinită de Poliția Argeș, de Poliția Locală și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, va asigura ordinea la marșul și mitingul pe care sindicatul de la Automobile Dacia îl va organiza în Mioveni.
Potrivit Jandarmeriei Argeș, vor exista următoarele restricții, în special de circulație rutieră, impuse de organizarea protestului, protest la care ar urma să participe 10.000 până l 1.000 de persoane:
-blocarea intersecţiei străzii 7 septembrie 1485 cu strada Ion Pilat)
-blocarea intersecţiei străzii Tudor Muşatescu cu strada Ion Pilat
-blocarea intersecţie de la sensul giratoriu către strada Radu Cel Frumos.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.