În fiecare miercuri, lunar, la ora 10, vor suna sirenele!

By August 01, 2017 1467

Sistemele de alarmare publică vor fi verificate lunar de către pompieri. Potrivit unei informări date de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgentă “ Cpt. Puică Nicolae”, începând cu luna august, în fiecare primă zi de miercuri din lună, în intervalul orar 10.00-11.00, se vor verifica sistemele de alarmare publică.
„Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va organiza şi desfăşura antrenamente şi exerciţii pentru verificarea funcţionării sistemelor de alarmare publică, pentru obţinerea unor date reale privind starea de operativitate a echipamentelor dedicate şi gradul de acoperire acustică, precum şi pentru antrenarea autorităţilor publice locale şi pregătirea populaţiei prin cunoaşterea semnificaţiei semnalelor de alarmare”
O primă verificare a sirenelor a avut loc în luna aprilie a acestui an, în cadrul proiectului PROCIV 2017. Scopul acestui exercițiu a fost instruirea personalului cu atribuții în domeniu de la nivelul unităților administrativ-teritoriale, precum și verificarea stării de operativitate a echipamentelor de alarmare a populației instalate la nivelul localităților.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.