Înscrieri pentru Festivalul-concurs național Laleaua de Aur

By August 04, 2015 770

În perioada 14 – 16 octombrie la Mioveni va avea loc Festivalul concurs “Laleaua de Aur”, competiție ajunsă la ediția a IX-a și găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”. Evenimentul își propune descoperirea, ierarhizarea și promovarea valorilor autentice din domeniu.
Concurenții vor avea vârste cuprinse între 6 și 25 de ani, astfel că, festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie,  pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani.
Ultima zi a festivalului, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 18.00, tot în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, va avea loc  Gala laureaților și un recital. Premiile oferite de către organizatori vor consta în trofee și bani, și vor fi oferite pentru fiecare categorie  în parte.
Până la data de 25 august 2015, toţi concurenţii care doresc să participe la concurs vor trimite pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni - Argeș   sau e-mail   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Regulamentul și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe următoarele site-uri: http://www.primariamioveni.ro/ sau   http://www.centrulculturalmioveni.ro/.


Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.