Ion Georgescu, într-o postură cum nu l-ați mai văzut! Mesaj pentru prichindei

Primarul Ion Georgescu a fost și el prezent la petrecerea organizată de 1 Iunie pentru copii în centrul Mioveniului. De data aceasta, mai puțin în calitatea de primar al urbei, ci mai degrabă în calitate de...bunic. El a venit la petrecere împreună cu nepoțica sa, Teodora Maria. Iar imaginile surprinse arată cât de atașat este primarul din Mioveni de nepoțica sa.

Ion Georgescu a avut și un mesaj pentru copii, de 1 Iunie: Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului este un bun moment să reflectăm asupra viitorului copiilor noștri prin prisma acțiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de căldură sufletească pentru a crește frumos, dar și de responsabilitate din partea noastră pentru a le asigura egalitate de șanse în ceea ce privește accesul la educație și sănătate.
De 1 iunie, vreau să le urez tuturor copiilor “La mulţi ani!” Să aveţi o zi plină de surprize, să fiţi înconjuraţi de căldura şi dragostea celor apropiaţi!
Copilăria, pentru orice copil, trebuie să însemne veselie, bucurie, natură, armonie, iubire, prietenie, începuturi, curiozități, educație, noi descoperiri!

La mulți ani, copii!
O copilărie minunată, desprinsă din cărțile cu cele mai frumoase povești, vă doresc!

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.