Ion Georgescu, mesaj dupa pierderea lui Adrian Ștefan. Detalii despre inmormantare

Primarul Ion Georgescu a postat un mesaj de condoleante dupa ce Adrian Stefan a trecur in nefiinta. Primarul Mioveniului a dat si informatii referitoare la inmormantarea directorului de la Servicii Edilitare.

 

Trupul neinsufletit al acestuia va fi depus mâine, 7 martie, la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, urmând ca duminică, 8 martie, acesta să ajungă în comuna sa natală, Morărești.

“Cu profundă întristare și nespus regret, am primit trista veste că prietenul și colegul nostru, Adrian Ștefan ne-a părăsit, după o luptă îndelungată și deloc ușoară cu boala.
Va rămâne în amintirea noastră ca artizan al lungului șir de victorii ale sportivilor clubului Dacia Mioveni, de care a fost alături, trup și suflet, încă de la înființare, în anul 2012.
Cei care l-au cunosct și apreciat pe Adrian Ștefan își pot lua răms bun și transmite condoalențe familiei mâine, 7 martie, la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, unde va fi depus, urmând ca duminică, 8 martie, acesta să ajungă în comuna sa natală, Morărești.
Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente grele.
Dumnezeu să-l ierte!“, a scris Ion Georgescu.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.