Ion Georgescu, mesaj la început de an școlar: O comunitate solidă e clădită pe respectul faţă de şcoală

Primarul Ion Georgescu a transmis, o ocazia deschiderii noului an scolar, un mesaj special pentru elevii si cadrele didactice. In Mioveni, peste 5000 de copii au inceput astazi scoala.

“Stimaţi profesori, dragi elevi,

Începutul anului școlar 2019-2020 îmi oferă prilejul de a adresa urări de bine, sănătate și putere de muncă tuturor celor care luni, 9 septembrie, vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, la început de drum, care vor descoperi alături de cadrele didactice tainele cărților și ale învățăturii.
O comunitate solidă e clădită pe respectul faţă de şcoală şi trebuie să ştiţi că trăiţi într-un oraş în care performanţa şcolară e respectată şi răsplătită.
Îmi exprim speranţa că acest an şcolar va fi unul plin de rezultate, pentru oraşul Mioveni. Sunt convins că învăţătorii şi profesorii noştri, sprijiniţi de autorităţile locale, vor depune toate eforturile pentru asigurarea condiţiilor necesare unui învăţământ la un nivel ridicat de pregătire.
Vă mulţumesc şi vă felicit dragi dascăli pentru dăruire, implicare, rezultatele obţinute şi valorile pe care le-aţi format de-a lungul timpului, vă doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de succes”, a fost mesajul primarului din Mioveni.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.