Ion Georgescu, premiu important din partea Asociației Orașelor din România: Performanță și succes în administrația publică!

În perioada 24-26 martie 2019, Mioveniul a fost reprezentat de primarul Ion Georgescu la Gala „A.O.R. – 25 de ani de activitate”, eveniment organizat, în capitală, de către Asociaţia Oraşelor din România.

Manifestarea a reunit primari şi alţi participanţi din oraşele din întreaga ţară şi principalii parteneri de dialog din cadrul ministerelor şi comisiilor parlamentare, conform "Programului Adunării Generale AOR 2019”.

Cu această ocazie, edilul Ion Georgescu a primit distincția "Performanță și succes în administrația publică". La Mioveni este aproape de final construcția unui spital orășenesc care va avea cele mai moderne dotări din țară. Este primul spital construit de o administrație publică locală de la zero de după Revoluție.

Amintim că Asociaţia Oraşelor din România (A.O.R.) a  aniversat, anul acesta, 25 de ani de la fondare. Având ca principal scop dialogul activ şi relaţia dintre administraţia locală şi cea centrală, A.O.R. este una dintre cele patru structuri asociative prevăzute de Legea 215/2001 privind administraţia publică locală, ce trebuie consultate obligatoriu în procesul legislativ.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.