Ionică, ia lecții de transparență! La Mioveni, deja a doua dezbatere a bugetului. La Pitești, nici consilierii locali nu îl cunosc!

În timp ce la Pitești nici măcar consilierii locali nu cunosc cam cum arată, fie și în mare, proiectul de buget pe 2020, la Mioveni, Ion Georgescu și consilierii locali participă la dezbateri

în zonele orașului. Deja la Mioveni a fost organizată a doua dezbatere publică pe tema bugetului orașului pentru anul în curs, unde s-au discutat și proiectele de investiții și despre planurile de dezvoltare ale comunității în acest exercițiu bugetar. La această dezbatere au participat conducerile și o parte dintre angajații societăților subordonate Consiliului Local.
Până la noi decizii și echilibrări financiare din partea Statului, bugetul pentru 2020, creionat la nivelul veniturilor și cheltuielilor anului 2019, include o serie de investiții importante pentru comunitate precum - finalizarea rețelei de gaze pentru cartierul Clucereasa, finalizarea Sălii Sporturilor Mioveni, finalizarea noului corp al grădiniței Campionii, reabilitare corp C al căminului de la Grupul Școlar, realizarea acoperișului tribunei stadionului, demararea proiectului și obținerea avizelor pentru șoseaua de centură a orașului, noi investiții la spital, în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, etc.
Ca și anul trecut, prioritatea va consta în finanțarea sănătății și serviciilor medicale, educației și culturii, funcționarea serviciilor publice din subordinea Consiliului Local.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.