La mulți ani, România! La mulți ani, Mioveni!

By Decembrie 01, 2017 1852

Ziua Națională a României a fost celebrată al Mioveni printr-o paradă militară la care au participat și oficialitățile județene și parlamentari. Tot cu această ocazie, 15 cupluri care au sărbătorit anul acesta nunta de aur au fost premiate.

Locuitorii orașului Mioveni, dar mai ales copiii, au înfruntat vremea mohorâtă și s-au bucurat de parada oferită de ostași. printre oficialități s-a numărat și secretarul de stat Nicolae Tudose. Au venit la Mioveni și președintrele CJ Argeș Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, șefi de instituții și consilieri județeni. Primarul Ion Georgescu a transmis un mesaj de unitate pentru locuitorii din Mioveni și Argeș.

 

Ziua națională a fost aleasă de autorități și pentru a-i celebra pe cei care au dat dovadă de...unitate în viață. 15 cupluri care au împlinit o jumătate de secol de căsătorie au fost premiate. Momentul a fost marcat de un spectacol oferit de Ansamblul Ștefan Vodă din Căprina, Republica Moldova, artiști care, cu o zi înainte, au încântat publicul spectator la spectacolul dedicat Zilei Naționale. Premerea seniorilor a fost urmat de vernisajul expoziţiei “Anotimp Alb”, aflată în holul instituției și reuneşte un fond de 15 lucrări de pictură semnate de mai mulți artiști. Banii care vor fi strânși din vânzarea obiectelor vor ajunge la asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte”, în folosul persoanelor cu dizabilități.

Sursa video: Arges-stiri.ro

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.