Mioveni! Al cincilea campion mondial la box profesionist din istoria României!

Flavius Biea a câştigat centura vacantă de campion mondial IBA la categoria mijlocie, după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco, vineri seara, într-un meci desfăşurat pe durata a 12 reprize, într-o gală profesionistă găzduită de Sala Polivalentă din Mioveni.
 
Pe lângă succesul fabulos al lui Flavius Biea, au mai fost lupte fabuloase. Mihai Nistor, cel care acum câţiva ani l-a învins pe Anthony Joshua, l-a făcut KO în prima repriză pe Geriso Aduashvili.
O mențiune aparte se cuvine pentru organizatorii evenimentului, Răzvan Andreiana și Sorin Popescu, aceștia reușind, cu sprijinul Primăriei Mioveni și al primarului Ion Georgescu, să organizeze un eveniment sportiv memorabil pentru Mioveni și pentru România.
 Flavius Biea a devenit al cincilea român campion mondial la box profesionist cu acest prilej, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu. Pentru acest titlu au luptat mai multe nume sonore din box, precum Floyd Mayweather, Oscar De la Hoya, Roberto Duran, Roy Jones Jr sau Arturo Gatti.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.