Mioveni: Noi apartamente vor fi disponibile din vara lui 2016

By Septembrie 08, 2015 1125

În vara anului trecut, la Mioveni s-a demarat construirea unui  nou bloc de locuințe (bl.T14) destinat locuitorilor orașului.
La acest moment, lucrările sunt în plină desfăşurare și execuția se află în graficul stabilit inițial.
Blocul, care se află pe Strada 1 Decembrie (vis-a-vis de Biserica “Adormirea Maicii Domnului“), va avea 25 de unităţi de locuit, 10 locuri de parcare în demisol şi 15 locuri în exterior.
Primarul Ion Georgescu a declarat: “Investiţia este realizată cu fonduri de la bugetul local şi va asigura locuinţe pentru 25 de  familii din oraşul Mioveni. În prezent, lucrările sunt în grafic şi sper ca în luna iulie a anului 2016 aceste familii să locuiască deja în acest bloc.
Ca o noutate, aceste apartamente vor putea fi achiziționate, cu plata integrală sau în rate, de la Primăria oraşului Mioveni.
Deja există interes pentru cumpărarea lor și asta nu poate decât să ne bucure”.
Modalitatea de achitare a locuințelor: avansul plătit de solicitanți va fi de minimum 25% din valoarea totală, iar perioada de creditare va fi de până la 15 ani, în cazul persoanelor cu vârsta de până la 35 de ani, şi de 10 ani, în cazul celor de peste 35 de ani.
Mai multe informații legate de procedura de achitare, preţ şi alte detalii legate de viitorul ansamblu de locuințe, vor fi făcute publice în intervalul aprilie-mai 2016, când se vor finaliza lucrările.
Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.