Mioveni. O nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Mioveni va fi organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea face parte din campania naţională”Locul deșeurilor nu este în casă!”.

Astfel, în perioada 26 iunie - 5 iulie 2023, cetățenii din Mioveni sunt invitaţi să se debaraseze de obiectele electronice și electrocasnice vechi sau defecte.
Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 9.00-13.00 în orașul Mioveni și 13.00-15.00 în cartiere.

Pentru informaţii şi programări privind preluarea gratuită la maşina de colectare se poate apela numărul de telefon: 0734.836.117.

Ce deșeuri vor fi colectate?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT.

Campania este realizată de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoREC, în colaborare cu Primăria orașului Mioveni și cu SAVE THE WORLD BY RECYCKING SRL.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Biroul Corp Control, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.