Mioveni: Sărbătoarea Recoltei și Târgul Meșterilor Populari

By Septembrie 05, 2015 731

 De vineri, 9 octombrie, şi până duminică, 11 octombrie, la Mioveni se va desfăşura „Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului”, manifestare ce cuprinde „Târgul Meşterilor Populari şi Sărbătoarea Recoltei”.
La manifestarea organizată de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş şi Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni sunt invitaţi să participe producători agricoli şi meşteri populari din judeţ pentru a comercializa: fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiţionale, precum şi obiecte din creaţia proprie.
„Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului” se va desfăşura în centrul civic al oraşului Mioveni, între străzile Tudor Muşatescu şi Radu cel Frumos.
IMPORTANT! Înscrierea participanţilor se face prin completarea unui formular care se găseşte pe site-ul Primăriei oraşului Mioveni - www.primariamioveni.ro şi al Centrului Cultural Mioveni –www.centrulculturalmioveni.ro.
Sunt acceptaţi NUMAI comercianţii de produse tradiţionale. Nu se vor admite excepţii! Cei care doresc sa participe sunt rugaţi sa completeze fişa de înscriere şi să o trimită la tel/fax 0348.445.856 până la data de 29 septembrie, însoţită de copia certificatului de producător/atestatul de meşter popular.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.