×

Avertizare

JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /home/customer/www/proarges.ro/public_html/cache/mod_sp_weather/228-woeid.json

Mioveni: Sprijin pentru persoanele fără adăpost

Pe fondul avertizărilor de scădere considerabilă a temperaturilor, primăria Mioveni a anunţat că persoanelor fără adăpost vor fi cazate pe timpul nopţii în două locații amenajate în Căminul Social Mioveni şi în cadrul Spitalului Mioveni. Acolo vor primi şi hrană.

“Pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost, pe perioada sezonului rece, când sănătatea și chiar viața persoanelor vulnerabile pot fi puse în pericol, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Mioveni asigură servicii de cazare și asistență medicală, pe perioada nopții. Persoanele fără adăpost identificare vor fi cazate în două locații amenajate în Căminul Social Mioveni, respectiv în cadrul Spitalului Mioveni.

Direcția de Asistență Socială a orașului Mioveni face apel către cetățenii care sesizează persoane aflate pe stradă sau în spații neîncălzite să apeleze Dispeceratul Poliției Locale la numărul 0348/445855, urmând ca ulterior aceste persoane să fie redirecționate către cele două facilizăți de cazare pe timpul nopții.”, transmite Primăria Mioveni.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.