Oaspeţi din Suedia, la Mioveni

By Septembrie 12, 2015 689

Vineri, începând cu ora 10.00, o delegaţie din Suedia, formată din şase primari ai marilor oraşe, cinci preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii regionale, precum şi preşedintele şi vicepreşedintele Asociaţiei Suedeze a Autorităţilor Locale şi Regiunilor (SALAR), au efectuat o vizită în judeţul Argeş şi în oraşul Mioveni.
Începând cu ora 10.30, la Consiliul Judeţean Argeş a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat oficialii suedezi şi reprezentanţii autorităţilor publice locale din zonele unde se află comunităţi de romi, în vederea identificării căilor de cooperare cu partea suedeză, care să asigure crearea de locuri de muncă pentru categoriile defavorizate, incluziunea socială, utilizarea fondurilor europene pentru atingerea acestor obiective.
De la ora 13.00, oaspeţii suedezi au sosit în oraşul Mioveni, unde au vizitat Centrul Cultural Educativ.
În continuare, primarul Ion Georgescu a vorbit despre oraşul Mioveni, iar tinerii de la Centrul Cultural au prezentat un program cultural – artistic.
În cadrul întâlnirii cu reprezentanţii administraţiei de la Mioveni, oaspeţii s-au arătat încântaţi de primirea făcută şi au exprimat intenţia de colaborare pentru soluţionarea unor probleme de interes comun.

Meteo

Cannot get Pitesti location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.